Германското външно министерство реагира спокойно на все повечето новини за украински атаки

...
Германското външно министерство реагира спокойно на все повечето новини за украински атаки
Коментари Харесай

Германия: Украинските атаки с дронове по Русия са законни

Германското външно министерство реагира умерено на все повечето новини за украински офанзиви с дронове по обекти в Руската федерация. От Берлин настояват, че тези удари са изцяло разрешени по време на война, подпалена от ответната страна.

" Русия нападна Украйна. Ето за какво, според Хартата на Организация на обединените нации, Украйна има законното право да пази страната и народа си. Русия нарушава Устава на Организация на обединените нации, който не разрешава потреблението на мощ. Русия безмилостно бомбардира цивилен обекти в Украйна - зърнохранилища, лечебни заведения, църкви. Украйна се пази в границите на интернационалното право " - по този начин немският външен министър Аналена Бербок отговори на въпрос на публицисти за офанзивите с дронове на съветска територия.

Бербок също по този начин означи, че пред Украйна стои казусът с разминирането на големи територии, окупирани преди този момент от Русия. Според министъра съветските сили са минирали територии в Украйна " с размерите на Западна Германия " и в този момент Берлин разисква със съдружниците си по-нататъшна помощ за Киев в разминирането.
ТЕМА преди 2 часа 708 преди 3 часа 939 преди 1 ден 2697
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР